Φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά συστήματα ενέργειας από την Enermech
Η Enermech έχει αναλάβει τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων συνολικής ισχύος πάνω από 1000kW, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τέσσερις φωτοβολταϊκοί σταθμοί ισχύος 80 kW και δεκάδες μικρότεροι φωτοβολταϊκοί σε στέγες κτηρίων.

Net metering

Ολοκληρωμένες λύσεις Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Ενεργειακό Συμψηφισμό (Net Metering). Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία από την αδειοδότηση μέχρι την τελική σύνδεση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις με προσεκτική μελέτη για κάθε περίπτωση.

Με την εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού Συστήματος η ενέργεια που παράγεται συμψηφίζεται με την κατανάλωση του σπιτιού σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Έχουμε υλοποιήσει δεκάδες έργα Net metering με μπαταρία αποθήκευσης ενέργειας ή χωρίς.

Χρησιμοποιούμε κορυφαίους κατασκευαστές όπως: Huawei, Fronius, BYD, Luxor, Longi, Ja solar, SMA, Renac, Alumil.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Οι μελέτες εξοικονόμησης για την ενέργεια είναι οι πλέον περιζήτητες στην αγορά.

Αφενός διότι επιτυγχάνουν τη μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης έως και 40% και κατ’ επέκταση εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της. Αφετέρου γιατί έχουν αρκετά μικρό χρόνο απόσβεσης της αρχικής επένδυσης.

Αυτού του είδους οι μελέτες στοχεύουν στη μείωση της κατανάλωσης καύσιμων υλών και ηλεκτρικής ενέργειας ενώ ταυτόχρονα εξετάζουν την άριστη διανομή των ενεργειακών αναγκών.

Σε κτιριακό επίπεδο οι μελέτες εξοικονόμησης για την ενέργεια, εξετάζουν το κέλυφος, τα ηλεκτρικά συστήματα, τα συστήματα φωτισμού και κλιματισμού. Η εξοικονόμηση ενέργειας σε παραγωγικές διεργασίες εξετάζει την ενεργειακή ολοκλήρωση της διεργασίας μέσω συστημάτων ανάκτησης της θερμότητας και συστημάτων συμπαραγωγής.